Agapè viert 40-jarig jubileum

3 september 2009

Stichting Agapè viert 19 september haar 40-jarig jubileum met als thema: ‘Bestemming bekend!’ Het is een feest van dankbaarheid en aanbidding. Alle (oud-) medewerkers, discipelen, vrijwilligers en supporters zijn van harte uitgenodigd.

Terugblikken naar vroeger, bekenden weerzien, maar ook focus op onze bestemming als christen; dat zijn de ingrediënten van het feest. Naast een aanbiddingconcert met Gerald Troost en Carmen, spreekt ook Javier García ,directeur van Agapè Europa.

Stichting Agapè is al veertig jaar actief in Nederland om de Grote Opdracht te vervullen. Hiervoor stapt zij midden in de leefwereld van mensen die God nog niet kennen. Agapè wil helpen om bewegingen op gang te brengen daar waar mensen wonen, werken en studeren, zodat iedereen in Nederland iemand persoonlijk kent die Jezus daadwerkelijk volgt. Wij zijn dankbaar dat God onze organisatie al 40 jaar zegent.

Het jubileum wordt gehouden in Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (bij ‘s-Hertogenbosch). Vanaf 16.00 uur is er koffie en thee. Het programma duurt tot ongeveer 22.30 uur. Opgeven is mogelijk via info@agape.nl

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

De websites van Agapè maken gebruik van cookies om je beter van dienst te kunnen zijn