Design op ‘proef’

16 juni 2011

De nieuwe cursus voor vrouwen, ‘Design’, heeft onlangs haar eerste try-out beleefd. Design richt zich vooral op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, omdat dit meestal de drukste periode in het (vrouwen)leven is en het leven zomaar met je ‘op de loop’ kan gaan. Door het stellen van belangrijke vragen probeer je erachter te komen wie je echt bent, wat de kernwaarden in je leven zijn, wat je sterke en zwakke punten zijn en welke passies je hebt. Door dit te doen in een groep met andere vrouwen, houd je ook elkaar de spiegel voor.

In de afgelopen maanden is een aantal groepjes alvast met de voorlopige versie van deze cursus aan de slag gegaan. Hieronder een paar reacties van deelneemsters:

– Deze heerlijke, leerzame ochtenden met een stel leuke meiden hebben me ertoe aangezet om na te denken over wat echt belangrijk is in mijn leven. Het leukste is dat ik daarna steeds gesprekjes met mijn partner had en dat we onze plannen om gingen zetten in concrete actie!

– De cursus was voor mij zeer waardevol, maar voor mij persoonlijk ook heel emotioneel. Ik besef dat ik me meer moet uitspreken, ook naar mijn partner en dat ik te lang alles heb laten voortkabbelen. De groep leerde me beter om te gaan met mijn onzekerheid. Door een goede klik met mijn ‘maatje’ (er wordt veel in tweetallen gewerkt (red.)) lukte het me om ook tussendoor goed bezig te zijn!

2 reacties

Francien 16 april 2012 (21:18)

Is dit een cursus die je in een thuissfeer kunt geven net als Online en connect? Of is het een onderwerp die je in een grote groep, zoals WOMEN ONLY kunt geven. Daar komen 40-50 tot 60 tal dames……
Hebben jullie studiemateriaal in de vorm van een boek of anders?

anja de koning 17 april 2012 (21:07)

ik denk dat het tijd wordt om je eens persoonlijk op de hoogte te gaan brengen.ik ga contact met je opnemen.

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

De websites van Agapè maken gebruik van cookies om je beter van dienst te kunnen zijn