Opnieuw jongens uit Delfshaven naar sportkampen Athletes in Action

26 maart 2012

Aanstaande meivakantie hopen we bij Agapè FamilyLife minstens vier jongens vanuit Delfshaven weer naar de sportkampen van Athletes in Action (AIA) te brengen. Op deze sportkampen van AIA zijn de jongeren sportief bezig, maar komen ze ook in aanraking met het Evangelie.

Na het succes van afgelopen zomer, toen drie jongens en een meisje uit de wijk mee zijn geweest, is het geweldig om te zien dat de animo groeit om naar deze kampen te gaan. Ook de ouders zijn enthousiast over de sportkampen, terwijl de meesten van hen geen christelijke achtergrond hebben.

De jongeren die meegaan zijn tussen de 12-15 jaar. We ontmoeten en enthousiasmeren hen voor de kampen op onze wekelijkse clubs. Ze hebben geregeld contact met onze stafleden. Er zal ook een staflid uit het team van Agape FamilyLife Delfshaven meegaan naar de kampen. Op dit moment wordt er door middel van zaalvoetbaltoernooien extra geld opgehaald, zodat het voor deze jongeren financieel haalbaar is om het sportevenement te bekostigen.

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

De websites van Agapè maken gebruik van cookies om je beter van dienst te kunnen zijn